Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev kırmızıır.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Uslu kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve elverişli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Özellikle rafine ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler bölüm önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Yangın Kapısı Fiyatları ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sahih rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page